Femke & Marco

Tijdens ons kennismakingsgesprek was er meteen een klik tussen Sabine, Marco en mij. Het was voor ons duidelijk dat Sabine de eer kreeg om ons te trouwen. We wilde graag een persoonlijke en informele toespraak samen met het intieme gezelschap bij de ceremonie en natuurlijk met ons 2-en en onze 4 kinderen. Dat is gelukt. Sabine heeft een hele mooie en persoonlijke toespraak gehouden. De ceremonie was precies zoals wij voor ogen hadden. Ik kan Sabine iedereen aanraden voor een persoonlijke ceremonie. Sabine bedankt, Femke

Frank & Jose

Wat heb je het geweldig gedaan, Sabine! Een prachtig verhaal heb je over ons verteld. Precies zoals het gegaan is. We kunnen iedereen aanbevelen om door jou getrouwd te worden.

 

Lobke & Wim

Wij hebben Sabine ervaren als een persoonlijke en betrokken trouwambtenaar.

De eerste ontmoeting voelde voor ons meteen goed en we hebben een leuk kennismakingsgesprek gehad. Daarnaast werden we ook geprikkeld om zelf goed na te denken over wat er tijdens de ceremonie over ons gezegd zou worden.

Door haar ontspannen houding, gevoel voor humor en mooie woorden heeft Sabine de ceremonie voor ons onvergetelijk en bijzonder gemaakt!

TROUWEN EN EEN

EIGEN TROUWAMBTENAAR,

KAN DAT DAN?

 

Klaar om je grote dag te plannen?

IK WORD WIJ

TROUWAMBTENAAR SABINE

webdesign: Webpit
powered by Digi-D

TROUWEN EN EEN

EIGEN TROUWAMBTENAAR,

KAN DAT DAN?