Wanneer je in ondertrouw gaat moeten jullie bij de betreffende gemeente aangeven dat jullie je eigen trouwambtenaar meenemen. Mijn advies is om dit zo snel mogelijk door te geven.

 

Het is belangrijk te weten dat jullie ALTIJD de leges moeten betalen in de gemeente waar jullie trouwen. Mijn tarief is daarbij niet inbegrepen. In verreweg de meeste gemeenten worden er geen extra kosten berekend voor het meenemen van jullie eigen buitengewoon ambtenaar, maar informeer goed van tevoren of dit ook  voor jullie geldt.

Ons eerste kennismakingsgesprek zal geheel kosteloos zijn, ik maak daarvoor graag een afspraak met jullie. Zie “kosteloos kennismaken met IKWORDWIJ”.

 

Omdat iedere huwelijksvoltrekking of herbelofte maatwerk is, is het lastig om hier tarieven te noemen. Als we elkaar telefonisch spreken en ik een idee heb van jullie wensen, kan ik een richtprijs geven.

 

Afhankelijk van de wensen die jullie hebben, maak ik graag vrijblijvende offerte.

De gemeente

 

Tarieven

Naast zelfstandig trouwambtenaar ben ik ook trouwambtenaar voor de gemeente Maasdriel. Mochten jullie voor een huwelijk binnen deze gemeente kiezen, dan volgen de werkwijze en voorwaarden van Maasdriel en niet die van IKWORDWIJ.

Foto Levin & Paula Photography VOF

Foto Levin & Paula Photography VOF

IK WORD WIJ

TROUWAMBTENAAR SABINE

webdesign: Webpit
powered by Digi-D